- Autor: coumba
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej olivový | 5 |
Bujón průměr (hotový) | 1000 |
Pažitka | 5 |
Vejce celá průměr | 55 |
Kedlubna | 200 |
Dochucovadla:
sůl, bílý pepř
Energetická hodnota celkem: 970 kJ
Bílkoviny (g): 11,
Tuky (g): 21,
Sacharidy (g): 11,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 20
Energetická hodnota na 1 porci: 243 kJ
Bílkoviny (g): 2.8, Tuky (g): 5.3, Sacharidy (g): 2.8, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 1.5, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 5
Postup přípravy
Do vývaru , stačí z bujónu, dáme vařit nahrubo nastrouhanou kedlubnu, povaříme, přidáme vejce a nakonec lžičku olivového oleje. Dochutíme solí, pepřem, popř. polévkovým kořením a ozdobíme nasekanou pažitkou, nebo petrželkou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.